Beginnerscursus

Beginnerscursus Digitale Fotografie 8x

Deze cursus wordt binnenkort opnieuw ingepland.
Op 6 februari wordt er wel een workshop beginners van 1 dag gegeven.
Klik hier voor meer info:  Workshop

Deze cursus is voor de beginner die meer uit zijn (spiegelreflex) digitale camera wilt halen. Heb je nog niet helemaal de basistechnieken van jouw camera onder de knie, of fotografeer je altijd op de volautomatische stand? Dan is deze cursus echt iets voor jou! Tijdens deze cursus leer je op een duidelijke, ontspannen manier vertrouwd te raken met jouw camera.

Wat ga je leren?
De belangrijkste onderwerpen en termen binnen de fotografie worden uitgebreid en begrijpend uitgelegd. Zoals diafragma, sluitertijd, ISO waarden, scherptediepte, lichtmeten, witbalans en compositie. Elke les krijg je een opdracht mee waarvan we het resultaat de volgende les klassikaal bespreken. Zo leer je niet alleen van jouw eigen foto’s maar ook van de foto’s van jouw mede cursisten.  In deze cursus gaan we ook op locatie fotograferen. De maximale groepsgrootte is 10 personen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Je dient in het bezit te zijn van je eigen digitale spiegelreflex camera of van een digitale camera waar diafragmawaarden en sluitertijden handmatig ingesteld kunnen worden.